✓ de leukste plek voor cadeaus  ✓ voor 16:oo besteld, vandaag verzonden ✓ SNELLE VERZENDING 

RETOURSERVICE

Ben je toch niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dan zullen we dit zo goed en snel mogelijk oplossen. We hebben onze service op een rijtje gezet, zodat meteen duidelijk is wat je van ons mag verwachten:

RETOURNEREN

  • Bij retour ontvang je het gehele aankoopbedrag terug, mits er gebruiksersporen en of schade door gebruik is. De waarde van de product wordt dan bepaald en teruggestort.
  • Gratis je pakketje retour sturen.
  • Bij retour: je geld binnen maximaal vijf werkdagen weer op je rekening (maar vaak al binnen een dag).
  • Bij defect: in 90% van de gevallen heb je binnen drie tot vijf werkdagen weer een werkend product in huis.

 

Mocht je desondanks niet tevreden zijn over het artikel, dan kan je deze zonder opgaaf van reden retourzenden. 

Het is hierbij belangrijk dat het product nog ongebruikt en compleet (dus in volledige nieuwstaat) is en in de originele verpakking zit. Mocht je het product al in gebruik hebben genomen en heeft het gebruikssporen, maar bevalt het toch niet? Of heb je de verpakking niet meer? Ook dan doen wij niet moeilijk en kun je het product nog retourneren.

DEFECT PRODUCT ONTVANGEN

Xtrafan garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Op alle producten zit minimaal 2 jaar garantie. Als een artikel niet goed functioneert binnen de geldende garantie, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Denk aan een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van je geld. 

Is het probleem met het artikel je eigen schuld? Dan heb je geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van je geld. Heb je het artikel normaal gebruikt en is het gewoon versleten? Ook dan heb je geen recht op bovengenoemde oplossingen.