✓ de leukste plek voor cadeaus  ✓ voor 16:oo besteld, vandaag verzonden ✓ SNELLE VERZENDING 

VERZENDING EN LEVERING

Heb je hulp nodig om een bestelling te plaatsen?  Neem dan contact met ons op.

VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen zijn de verzendkosten € 4,95 (Nederland).

BEZORGING EN LEVERTIJDEN

Wij verzenden onze pakketten met PostNL. Als je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dan garanderen wij dat we je bestelling dezelfde dag aan PostNL overdragen.

Je ontvangt je bestelling dan de volgende dag, zowel in Nederland als in België. Uiteraard lukt dit vaak wel, maar niet altijd. Wij vragen je begrip hiervoor.

HOE KAN IK DE STATUS VAN MIJN BESTELLING VOLGEN?

Als de bestelling verzonden is krijg je hiervan een bevestiging per e-mail met trackingcode waarmee je de zending kunt volgen.

Als je een account hebt, kun je de status van je bestelling ook volgen door op Cadeau in te loggen op Mijn account. Heb je geen account of verzendbevestiging per e-mail ontvangen? Mail onze klantenservice dan.

BESTELLING VERTRAAGD? OF NIET THUIS?

PostNL streeft ernaar jouw bestelling binnen 1 werkdag te bezorgen. 99% van onze bestellingen wordt binnen 1 werkdag afgeleverd. De overige 1% loopt helaas vertraging op. Wij vinden dit vanzelfsprekend heel vervelend, maar hebben hier helaas geen enkele invloed op. Als je bestelling een dag na de verwachte leverdatum nog niet is afgeleverd, controleer dan eerst de bezorginfo via de track- en tracelink die per e-mail is gestuurd.

Als je niet thuis bent om je pakje in ontvangst te nemen probeert PostNL je pakket af te geven bij de buren. Als dit ook niet lukt dan probeert PostNL je pakket de volgende dag opnieuw af te leveren. In beide gevallen laat de chauffeur van PostNL een bericht achter in je brievenbus. Met de “niet-thuis-code” op het bericht kun je zelf aangeven waar en wanneer je wilt dat PostNL de tweede afleverpoging doet. Als de tweede afleverpoging ook niet lukt, dan levert PostNL je pakket af bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Met het afhaalbericht kun je je pakje ophalen, daar heb je 7 dagen de tijd voor. Na 7 dagen wordt je pakket naar ons retour gestuurd. Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen nemen wij contact met je op.